PLIJENILA SEKSEPILOM

Vamp izdanje Selene Gomez: U ovoj haljini malo koga je ostavila ravnodušnim

10.09.2024 u 12:08

  • +4

Selena Gomez

Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Tijekom promocije svog novog filma 'Emilia Pérez' u Torontu, Selena Gomez dominirala je u crnim izdanjima, a ono najglamuroznije sačuvala je za crveni tepih

Nakon Cannesa, film 'Emilia Pérez' svoju premijeru doživio je i na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. U ovoj glazbeno-kriminalističkoj komediji jednu od glavnih uloga ima Selena Gomez, američka pop zvijezda i novopečena milijarderka.

Promociju svog novog filmskog projekta u kanadskom Torontu Gomez je obilježila brojnim izdanjima u znaku crne boje, a uvjerljivo najupečatljivije imala je na večernjoj premijeri.

Svjetlucava haljina romantičnih detalja

Crvenim tepihom prodefilirala je u svjetlucavoj crnoj haljini koju je samo za nju stvorio brend Rodarte. Osim detaljem šljokica, ova kreacija ističe se se i ženstvenim detaljem volana, baš kao i velikim cvijetom povezanim naramenicama, smještenim na dekolteu.

Više od same haljine bio je zanimljiviji Selenin glamurozni look u znaku voluminozne, blago valovite frizure i make-upa s izrazito crvenim usnama.

Holivudska stilistica Erin Walsh i ovoga puta pobrinula se za besprijekorno izdanje američke pop zvijezde i glumice.

Ususret dodjeli nagrada Emmy

Pred Selenom je nova dodjela nagrada Emmy na kojoj je, po prvi put, ostvarila nominaciju za najbolju glumicu u humorističnoj seriji 'Samo ubojstva u zgradi', a uoči nje porazgovarala je s uglednim Vanity Fairom.

'Nikada nisam ovo rekla, ali, nažalost, ne mogu nositi svoju djecu. Imam brojne medicinske probleme koji bi ugrozili moj život i život djeteta. To je nešto zbog čega sam neko vrijeme tugovala', iskreno je priznala.