uspjeh za uspjehom

Selena Gomez službeno je milijarderka: Lovu nije zgrnula na filmovima i serijama

06.09.2024 u 18:47

Bionic
Reading

Selena Gomez jedna je od najmlađih milijarderki u SAD-u, a njezin brend Rare Beauty doveo ju je do statusa jedne od najuspješnijih dama u beauty industriji

O popularnoj glumici Seleni Gomez zapravo bi se trebalo govoriti kao o uspješnoj poduzetnici koja se može pohvaliti golemim uspjehom! Osim što je konačno pronašla ljubavnu sreću uz glazbenog producenta, Gomez sada slavi i činjenicu da se na njezinom bankovnom računu nalazi milijardu dolara!

32-godišnjakinju može se opisati kao glumicu, pjevačicu, investitoricu i poduzetnicu, a prema stranim medijima, odsada i kao jednu od najmlađih milijarderki u SAD-u.

Naravno, dio njezinog bogatstva potječe od glume kojom se počela ozbiljno baviti još kao djevojčica. Također, ona je i pjevačica s hitovima poput 'Calm Down' i 'The Heart Wants What It Wants', ali najveći dio zarade proizlazi iz uspješnih poduzetničkih koraka.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vlasnica brenda Rare Beauty proizvela je gomilu viralnih beauty proizvoda, a u posljednjih pet godina o njezinoj šminki bruje influenceri i tinejdžeri na svim društvenim mrežama.

Mentalnim zdravljem bavi se kroz platformu Wondermind, a na Instagramu je treća najpraćenija osoba s 424 milijuna pratitelja.

Sveukupno njezina je vrijednost procijenjena na 1,3 milijarde dolara, a dolari će se samo množiti jer je serija 'Samo ubojstva u zgradi' u kojoj glumi upravo izbacila još jednu sezonu te je trenutno jedna od najpopularnijih serija.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia