stvari postaju ozbiljne

Reese Witherspoon ima novu ljubav: Zgodnog Nijemca već je upoznala sa sinovima

04.09.2024 u 16:43

Bionic
Reading

Da stvari postaju ozbiljne između Reese Witherspoon i 56-godišnjim Oliverom Haarmannom, daje naslutiti zajednički odlazak na put, na koji je glumica povela i dvojicu sinova

Čini se kako je veza između slavne glumice Reese Witherspoon i biznismena Olivera Haarmann sve ozbiljnija. Par je još prije nekoliko mjesec uočen na večeri u njujorškom restoranu, a sada su zajedno otputovali helikopterom u društvu njenih sinova.

Identitet 'misterioznog' muškarca dugo je bio nepoznat javnosti. Jedino što se znalo bili su komentari glumici bliskih prijatelja, koji su za strane mediji tvrdili da je zaljubljena do ušiju.

'Još uvijek vlada velika tajnovitost oko njezinog novog udvarača, ali Reese se zabavlja. Ona je potpuno zaljubljena u njega i optimistična je u vezi s tim kamo bi to moglo krenuti', otkrio je izvor dodavši da se novi par upoznao preko zajedničkih prijatelja.

Reese Witherspoon i Oliver Haarmann Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Reese Witherspoon ljubav je pronašla u Oliveru Haarmannu

Ubrzo se saznalo da je riječ o biznismenu zaposlenom u britanskoj kompaniji Searchlight Capital Partners. Bavi se investicijama u nekretnine i diplomirao je na Harvardu, doznaje Page Six.

Poput Reese, koja je prošlog ljeta izašla iz 12-godišnjeg braka s Jimom Tothom, i Oliver Haarmann je nedavno prošao kroz razvod, te ima dva sina.

56-godišnji Nijemac fotografiran je kraj nasmiješene Reese prilikom odlaska u helikopter na heliodromu u New Yorku. Na putovanju su im se pridružili 20-godišnji Deacon, njen sin iz braka s Ryanom Phillippeom, te 11-godišnji Tennessee, kojeg je rodila u braku s Tothom.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Ikona romantičnih komedija i vlasnica uspješne producentske kuće 'Hello Sunshine' na putovanje se uputila u bijelom topu i hlačama širokih nogavica iste boje, a sve je zaokružila smeđom torbicom i sandalama na petu.

MODNA INSPIRACIJA

Jedna bolja od druge: Amal Clooney oduševila nevjerojatnim haljinama

Pogledaj galeriju