kakva linija

Reese Witherspoon izgleda senzacionalno dok pokazuje svoje trbušne mišiće

05.07.2024 u 22:30

Bionic
Reading

Popularna holivudska glumica proslavila je Dan nezavisnosti u igrajući pickleball, sporta nalik tenisu koji je u Hrvatskoj slabije poznat. Pažnju je privukla njezina kockasta, crno-bijelo odjevna kombinacija

Američka glumica je više puta dokazala da je modna ikona. dDobro zna što se nosi i što joj stoji i to dokazuje gotovo svakom pojavom.

Ovog puta je zvijezda koju mnogi pamte po ulozi u filmu 'Plavuša s Harvarda' privukla pažnju svojim zategnutim trbušnjacima dok pozirala u kratkom topu i mini suknji blistajući na fotografijama zajedno s nećakinjom Draper.

Obje su nosile iste kompletiće narančaste šilterice s natpisom 'sretna'. Na drugoj fotografiji Reese je svojoj kombinaciji dodala ružičastu bejzbol kapom ukrašenom žutim smajlićem dok je u ruci držala reket. Pickleball kombinira elemente badmintona, tenisa i stolnog tenisa i postao je jedan od najpopularnijih sportova s ​​reketom u Americi.

NA GLAMUROZNOJ ZABAVI

Sličnost je nevjerojatna: Reese Witherspoon ukrala pozornost s 24-godišnjom kćeri

Pogledaj galeriju

Inače, Witherspoon je glavni ljubitelj Body by Simone, metode vježbanja koju je osnovala trenerica Simone de la Rue, a koja kombinira plesni kardio visokog intenziteta s treningom tjelesne težine i otpora. Svoj jutarnji trening također smatra oblikom osobne terapije. Dok je se pripremala za film 'This Means War', sa svojim trenerom je često išla na planinarenja uz nošenje bučica za dodatni napor.

Podsjetimo, Reese je u dobi od 7 godina bila model u TV reklami, što ju je potaknulo da se bavi glumom. Danas posjeduje vlastitu produkcijsku kompaniju  te je aktivno uključena u udruženja za promicanje dječjih i ženskih prava.