s potpisom andie

Tko kaže da jednodijelni badići nisu 'in'? Reese Witherspoon ovime je sve razuvjerila

01.07.2024 u 09:08

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda uživa u plovidbi talijanskom obalom te privlači pozornost u jednodijelnom kupaćem kostimu sa zavodljivim gumbićima

Kada razmišljamo o senzualnom outfitu za plažu, većinom smo skloni u širokom luku zaobići jednodijelne kupaće kostime, oslanjajući se na provjerenu opciju zanosnih bikinija. Reese Witherspoon je ipak pronašla način da nam pokaže koliko smo u krivu.

Mit da su jednodijelni kupaći kostimi manje senzualni od onih dvodijelnih srušen je jednim potezom slavne glumice, koja je na jahti osvanula u retro crnom modelu sa svime potrebnim da postane novi hit ljetne sezone.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Riječ je o badiću predivnih chic gumbića na dekolteu, koji vam dozvoljavaju da pokažete onoliko oblina koliko imate inspiracije, a njegov retro šarm garantira vam ostavljanje dojma čiste ženstvene senzualnosti.

Reese je nosila kostim s potpisom brenda Andie, model Malibu, koji se prodaje po cijeni od 118 eura. Ako vam se laskava crna čini pretamna za ljeto, na odabir imate još osam boja, među kojima se ističe otmjena bijela te efektna kiwi zelena i vatreno crvena nijansa.

Upravo je ova marka trenutno jedna od najtraženijih među holivudskim zvijezda (nosile su ih Demi Moore i Mindy Kaling) te sve sluti kako će upravo kupaći kostimi s potpisom Andie biti veliki ljetni hit među trendsetericama.

  • +2
Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ako ih želite uskladiti s drugim trendovskim komadima, nosite ih s elegantnim japankama ili sandalama zlatnih detalja te sve začinite chic slamnatim šeširom i torbicom od rafije. Naravno, i lepršavi pareo uvijek je dobrodošao!

Kada je riječ o 48-godišnjoj Reese Witherspoon, ona se u svom hit badiću nastavlja zabavljati na talijanskoj obali, kojom plovi u društvu bliskih prijatelja te s njima iz dana u dan uživa u kupanju i čarima luksuznih talijanskih restorana.

UŽIVAJU I NAKON VJENČANJA

Svadbeno slavlje i dalje traje: Loris Karius i Diletta Leotta prijatelje poveli na jahtu

Pogledaj galeriju