Pomirila se s tim

Selena Gomez otkrila: 'Nikada neću moći roditi djecu'

10.09.2024 u 10:38

Bionic
Reading

Nakon što su mediji posljednjih dana izvještavali o njenom privatnom životu i zaradi, 32-godišnja glumica i pjevačica, Selena Gomez dala je intervju u kojem je ispričala brojne detalje

Selena Gomez izjavila je nikada neće moći postati majka zbog brojnih zdravstvenih problema s kojima se bori.

'Nikada nisam ovo rekla, ali, nažalost, ne mogu nositi svoju djecu. Imam brojne medicinske probleme koji bi ugrozili moj život i život djeteta. To je nešto zbog čega sam neko vrijeme tugovala', ispričala za Vanity Fair.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Naglasila je da se dobro nosi s tim i da smatra blagoslovom 'to što postoje divni ljudi voljni sudjelovati u surogatstvu ili posvojenju, što su velike mogućnosti za nju'. 'Zahvalna sam na alternativama za ljude koji silno žele postati roditelji. Ja sam jedna od tih osoba. Jedva čekam vidjeti kako će taj put izgledati, premda će biti malo drugačiji. Na kraju dana, nije važno. Bit će to moje dijete', poručila je.

S BECKHAMOVIMA NA JAHTI

Selenu Gomez u ovako opuštenom izdanju već dugo nismo vidjeli, a za dobro raspoloženje 'krivi' su, očito, novi prijatelji

Pogledaj galeriju

Zdravstveni problemi Selene Gomez

Podsjetimo, 2013. godine dijagnosticiran joj je lupus, a 2017. godine joj je transplantiran bubreg. Međutim, tada nije razmišljala da će to predstavljati problem. Kako kaže, sada se pomirila s tim i prihvatila da neće biti onako kako je zamišljala. U svom dokumentarcu 'My Mind And Me' obznanila je i da se bori s bipolarnim poremećajem. Ranije je govorila o tome da je planirala posvojiti dijete do 35. godine, ako još uvijek bude sama.

Gomez je trenutno u vezi s producentom Bennyjem Blancom (zaslužan je za Selenin hit 'Same Old Love'). Zanimljivo je i da je Blanco ranije rekao kako želi imati djecu sa Selenom.

VEČERA U NOBUU

Uz Bennyjeve poljupce ne postoji problem kojeg Selena Gomez ne može riješiti

Pogledaj galeriju

Ona je u prosincu prošle godine potvrdila da je u vezi s njim šest mjeseci te ga nazvala 'najboljom stvari koja joj se ikad dogodila' i izjavila da se prema njoj ponaša 'bolje nego bilo koje ljudsko biće na ovom planetu'. 'Nikad nisam bila ovako voljena. On je svjetlo. Potpuno svjetlo u mom životu. On je moj najbolji prijatelj. Volim mu sve govoriti', rekla je Selena tada. Još uvijek nisu službeno potvrdili vijest o zarukama ili vjenčanju.