na premijeri serije

Selena Gomez zablistala na crvenom tepihu: Ovakve cipele rijetko se viđaju

23.08.2024 u 09:41

Bionic
Reading

Slavna glumica i pjevačica Selena Gomez gdje god se pojavi privlači sve poglede, posebno kada osvane u ovako elegantnom izdanju

U Paramountovu studiju u Los Angelesu održana je premijera četvrte sezone Huluove serije 'Only Murders in The Building', a pozornost je i ovoga puta plijenila Selena Gomez.

Glavna zvijezda simpatične serije nosila je obožavani modni klasik - malu crnu haljinu efektnih 'x' naramenica koje su svemu dale elegantan prizvuk.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Unikatne cipele

Chic mini model bio je obogaćen s čipkom na gornjem porubu, dok su naramenice imale i sitne cirkone pa je cijela haljina, usprkos minimalističkom dizajnu, djelovala poprilično glamurozno.

No, najviše pažnje plijenile su njene unikatne cipele. Pjevačica i glumica nosila je srebrne salonke špic vrha i kontrastne mašne u boji bakra, koja upečatljivo podsjeća na mišje uši.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Ovaj originalan komad uskladila je sa srebrnim nakitom, dok je kosu počešljana bočni razdjeljak i svezala u trendi punđu iz koje je ležerno virio pramen.

Na crvenom tepihu pozirala je s ostalim zvijezdama serije, među kojima su neka od kultnih imena Hollywooda poput Meryl Streep, Stevea Martina i Martina Shorta.

VEČERA U NOBUU

Uz Bennyjeve poljupce ne postoji problem kojeg Selena Gomez ne može riješiti

Pogledaj galeriju