mudar odabir

Suvremena Jackie Kennedy: Prelijepa prva dama odala modnu počast Rusiji

23.01.2018 u 10:13

Bionic
Reading

U društvu supruga, argentinskog predsjednika Mauricija Macrija, uvijek besprijekorno dotjerana Juliana Awada započela je europsku turneju, a prva stanica bila joj je hladna Rusija

Dolaskom u moskovsku zračnu luku Vnukovo-2, Juliana Awada ponovno je dokazala titulu jedne od najbolje odjevenih žena koju joj je 2016. dodijelila modna biblija Vogue.

Za prvo u nizu ruskih izdanja, koja se očekuju narednih dana, prva dama Argentine odabrala je bijeli komplet stvoren od hlača širokog kroja i dugog blejzera nalik kaputu klasičnog kroja.

  • +5
Juliana Awada u Rusiji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Elegantnu putnu kombinaciju u znaku bijelih odjevnih komada lijepa Argentinka naglasila je vestom u boji slonovače, a ona je nijansom u potpunosti odgovarala odabiru moderne verzije šubare kojom je odala modnu počast zemlji domaćinu. 

Llegamos a Rusia. 🇷🇺 🇦🇷

Objavu dijeli Juliana Awada (@juliana.awada)

Juliana Awada, koja će u travnju proslaviti 44. rođendan, modu ima u krvi - njezina obitelj vlasnik je tekstilnog carstva u sklopu kojeg se nalazi poznati argentinski brend Awada, a u intervjuima često ističe kako je s mamom znala putovati u Pariz, London ili New York u potrazi za modnim kolekcijama.

  • +3
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Reuters

Iako je katkad uspoređuju s Jackie Kennedy, Awada to smatra pretjeranim: 'Jackie je bila ikona jedne ere, ali imam osjećaj da sam ja ipak daleko od nje. Odabrala sam biti autentična, imati svoj stil i ne uspoređivati se ni s kim.'

Nakon suprugove pobjede na predsjedničkim izborima Juliana Awada odlučila je napustiti obiteljski biznis i posvetiti se odgoju kćerkice i dužnostima prve dame, pa supruga prati na svim važnim događanjima u domovini i inozemstvu.