KLASIK KOJI VRIJEDI IMATI

Svaka ljubiteljica minimalizma voljela bi isprobati ovu haljinu Angeline Jolie

18.08.2023 u 15:16

Bionic
Reading

Angelina Jolie puno je puta dokazala da, kad se radi o modnim kombinacijama, ne zna za greške

Njezin je stil sofisticiran, ženstven i klasičnog dizajna te se nerado upušta u modne eksperimente držeći se svoje modne formule.

Jedna od najpoznatijih predstavnica modnog minimalizma u Hollywoodu vlasnica je impresivne garderobe prepune komada bezvremenskog izgleda i u neutralnim bojama, a oni nikad neće izaći iz mode.

U skladu sa svojim modnim stilom, Angelina (48) je na ulicama New Yorka privlačila poglede u elegantnoj maksi haljini s trendi prorezima sa strane, načinjenoj od udobnog tankog pletiva.

  • +6
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna ljepotica, poznata po svom humanitarnom radu, jednostavnu, ali vrlo efektnu kreaciju spojila je sa salonkama i omiljenom kožnom clutch torbicom (Saint Laurent), noseći sako ležerno prebačen preko ruke.

Inače, ovoga je proljeća veliko zanimanje izazvala vijest da glumica, redateljica i bivša veleposlanica dobre volje te posebna izaslanica Ujedinjenih naroda pokreće svoj modni brend - Atelier Jolie.

  • +6
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tu vijest Angelina je objavila na Instagramu, napisavši: 'Danas započinjem nešto novo - kolektiv u kojem svatko može stvarati... Atelier Jolie mjesto je za kreativne ljude koji surađuju s vještom i raznolikom obitelji stručnih krojača, proizvođača uzoraka i obrtnika iz cijelog svijeta. To proizlazi iz moje zahvalnosti i dubokog poštovanja prema mnogim krojačima i proizvođačima s kojima sam surađivala tijekom godina, želje da iskoristim visokokvalitetni vintage materijal i materijal koji je već dostupan, a također i da budem dio pokreta za kultiviranje više samoizražavanja.'