ODLIČAN OUTFIT

Sve je zasjenila u hit haljini od samo 260 kuna

13.03.2017 u 10:36

Bionic
Reading

Zendaya, mlada američka glumica i pjevačica koja se s Bellom Thorne proslavila u seriji za mlade 'Shake It Up', poznata je i po svom nepogrešivom modnom ukusu

Dvadesetogodišnjakinja je bila u središtu pozornosti na dodjeli Kids' Choice Awards u Los Angelesu te se okitila nagradom za najbolju glavnu glumicu u TV seriji 'K.C. Undercover'.

Zendaya Coleman se za tu prigodu pomno dotjerala odabravši efektnu slip haljinu boje bronce od satena iz svoje kolekcije Daya by Zendaya. Uz pomoć stilistice Law Roach, mlada glumica i pjevačica bila je prava senzacija na dodjeli nagrada i to uz za holivudske prilike vrlo skroman budžet.

Tamnokosa zvijezda, koja je zahvaljujući ulozi Rocky Blue stekla vojsku obožavatelja, zablistala je na crvenom tepihu u upečatljivoj kreaciji koja košta samo 38 dolara (oko 260 kuna).

  • +3
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Simpatična Zendaya je slip haljinu, koja je veliki hit već neko vrijeme, uparila sa čizmama od brušene kože brenda La Silla i neobične sivozelene boje.

Odličan stajling upotpunila je choker ogrlicom (Nirav Modi Mughal), a točka na 'i' ovog večernjeg outfita bili su diskretan make-up prilagođen njezinim nježnim godinama i kosa skupljena u niski rep.

Inače, teen serija 'K.C. Undercover' prikazuje se s velikim uspjehom još od 2015., a nominirana je i za nagradu Emmy. Dodjelu Kids' Choice Awards nisu propustile mnoge zvijezde, među kojima su Camila Cabello, bivša članica Fifth Harmony, Big Sean, Gwen Stefani, Noah Cyrus, Bethany Mota, Demi Lovato, Little Mix...