NEODLUČNI ILI..?

Sve što mislite da znate o ovom horoskopskom znaku je zapravo pogrešno

15.10.2023 u 07:28

Bionic
Reading

Kao što pokazuje i simbol njihova znaka, Vage teže ravnoteži i pravdi. Zbog odbojnosti prema sukobima na glasu su kao zodijački diplomati i miritelji, a njihova vladarica Venera obdarila ih je umijećem šarmiranja

S druge strane, o Vagama su stvoreni i negativni stereotipi. Mnogi ih smatraju patološki neodlučnima, neiskrenima i prijetvornima, a u ljubavi nevjernima, no istina je malo drugačija. Ovo su iskrivljeni stereotipi koji prate Vage.

'Neodlučnost'

Ako im treba malo više vremena za donošenje odluke, to je rezultat odgovorne želje za najboljim rješenjem, onim koji će zadovoljiti sve ili najveći dio umiješanih. Trude se dobro promisliti i pristupiti stvarima iz različitih kutova gledišta, a sve kako bi došle do najboljeg odnosno najpravednijeg rješenja.

Pogledaj detaljni horoskop

'Predomišljanje'

Što se tiče predomišljanja, ispravnije ga je nazvati fleksibilnošću i otvorenošću prema novim opcijama. Neće se kruto držati prvobitnog plana uvide li da postoje učinkovitiji načini za rješavanje određenog problema ili ostvarenja pojedinog cilja.

  • +2
Catherine Zeta-Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Greig Cowie / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Bježanje od sukoba'

Njihov diplomatski talent i sposobnost rješavanja nesuglasica dijelom je posljedica upravo sposobnosti da sagledaju sporno pitanje sa svih strana i uzmu u obzir svačije argumente. Ipak, koliko god težile izbjeći sukobe pod svaku cijenu, nađu li se i situaciji u kojoj to nije moguće odlučno će se suprotstaviti drugoj strani.

  • +4
KATE WINSLET JE VAGA, ROĐENA JE 5. LISTOPADA 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Zanemarivanje svojih interesa'

Težnja skladnim odnosima i ugađanju drugima ne znači da se ne znaju izboriti za sebe. Vrlo su vješte kad treba natjerati na svoj mlin. Miroljubivim će i šarmantnim pristupom na kraju navesti drugu stranu da učini ono žele, dok će ova misliti da je napravila po svom.

  • +3
Bruce Springsteen je Vaga, rođen je 23. rujna 1949. Izvor: EPA / Autor: FILIPPO RUBIN

'Neutaživost u zavođenju'

Njihova otvorenost i sposobnost osvajanja tuđih simpatija često se tumači kao neumjerena  koketnost. No, to što drugi vide kao neutaživ zavodnički apetit uistinu je druželjubivost i potreba za raznovrsnim prijateljima, znancima i kolegama u svom okruženju.