LJUTA NIKOLINA PIŠEK:

'Sve su izmislili!'

14.10.2013 u 17:41

Bionic
Reading

Nikolina Pišek reagirala je demantijem na tekst koji je objavljen na portalu 'Blic rs', a koji su prenijeli domaći portali, istaknuvši da je intervju s njom u potpunosti izmišljen

'Nakon što je objavljen intervju s mojom malenkosti na portalu Blic rs, naslovljen 'Nikolina Ristović Ex Pišek - nama medeni mjesec još traje' i nakon sto su svi portali iz regije prenijeli taj poprilično imbecilan tekst, moram napomenuti – cijeli intervju u potpunosti je izmišljen', piše nam Nikolina Pišek u svom demantiju.

Objašnjava dalje da ju je u subotu, 12. listopada, u dva navrata nazvala novinarka Blica da bi razgovarala s njom, na što ju je Nikolina zamolila da se čuju u 18 sati, budući da je bila na putu.

'Poziv nije uslijedio i ni u najluđim snovima nisam mogla pretpostaviti da ću idućeg jutra ugledati intervju sa mnom koji se nikada nije dogodio. U njemu ja, nakon mjesec dana bračnog staža, 'dajem savjete' ženama koji bi se mogli sažeti u besmislenu cjelinu koja otprilike glasi: 'Budite uvijek uređene za svoje muževe, tako ćete ih udobrovoljiti te nećete morati ništa raditi i nemojte se bojati braka, on je super, samo naprijed?!' ogorčena je Nikolina koja smatra da joj je time nanesena ogromna šteta.

'Dva dana odgovaram na pitanja ljudi s kojima radim i s kojima sam privatno povezana, koji ne prepoznaju mene u tim izjavama i koji, u najmanju ruku, misle da sam intervju davala pod utjecajem psihofarmatika', kaže voditeljica i još jednom naglašava da nikakvu izjavu nije davala za Blic niti bi se upustila u pametovanje tog tipa jer se ne smatra kompetentnom niti adekvatnim autoritetom za to područje.

Pišek dalje ističe da ne želi, ako ne bude primorana, svojom tužbom opterećivati ionako pretrpano sudstvo, već predlaže kompenzaciju na sljedeći način, kako bi se iz ovoga zla ipak izrodilo nešto dobro:

'Neka magazin Bilc, koji važi za novinu s besprijekornom reputacijom i kredibilitetom, pokaže malo dobre volje u ispiranju ove potencijalno ozbiljne mrlje sa svog imena, neka izabere jednu obitelj ili osobu o kojoj su pisali i koja je na neki način financijski ugrožena i potrebna im je pomoć i neka uplati svotu koju će smatrati zadovoljavajućom. Ja ću smatrati da je pravda time zadovoljena i neću morati tražiti pravdu na sudu, a novac koji bih dobila također bi uplatila na račun neke financijski ugrožene osobe ili obitelji', zaključila je demanti Nikolina.