BEZ KONKURENCIJE

Svi su gledali samo u prekrasnu Monicu Bellucci

27.01.2017 u 14:19

Bionic
Reading

Za talijansku ljepoticu Monicu Belluci godine su zbilja samo broj, a sa svojih 52 godine bez problema može zasjeniti i puno mlađe kolegice

Na eventu pod nazivom Sidaction Gala vrvjelo je od poznatih ljepotica poput Olge Kurylenko, Diane Kruger, Lily Rose Depp, manekenske zvijezde Constance Jablonski ili britanske pjevačke zvijezde Pixie Lott, no svi su najviše pričali o prekrasnoj Monici Bellucci. Talijanska glumica koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, pršti seksipilom čak i kad je u minimalističkoj kreaciji koja ništa ne otkriva osim golog ramena.

  • +5
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mediteranska ljepotica pojavila se na Sidaction Gala ostavivši sve bez daha u dugoj crnoj haljini protkanoj srebrnim nitima s otkrivenim ramenom. Monica Bellucci ovaj je jednostavan look upotpunila raspuštenom kosom s blagim valovima i diskretnim makeupom.

Možemo je vidjeti u filmu kontroverznog Emira Kusturice 'Na mliječnom putu', a čini se da je i ovaj put odlučila poslušati savjet proslavljene kreatorice Donne Karan koja smatra kako su gola ramena uvijek poželjna. 'Zašto ne biste pokazali ramena? To je vjerojatno jedini dio ženskog tijela na kojem se nikad ne debljamo. Zato ih slobodno otkrijte', rekla je jednom prilikom ova modna kreatorica.