PLIJENI SEKSEPILOM

Svi su gledali u nju: Jennifer Lopez u prvi plan stavila duboki dekolte

27.09.2019 u 09:57

Bionic
Reading

Jennifer Lopez u zadnje vrijeme ima pregršt razloga za slavlje. Dugogodišnji dečko Alex Rodriguez kleknuo je i postavio sudbonosno pitanje, u kina je nedavno stigao film u kojem latinoamerička pjevačica igra glavnu ulogu, a sinoć je u New Yorku predstavila i svoj novi parfem. Pop diva sve je oduševila pojavivši se na svečanom predstavljanju u seksi odjevnoj kombinaciji koja je malo koga ostavila ravnodušnim

Jedna od omiljenih pjevačica današnjice, Jennifer Lopez, zadala si je naporan radni tempo. Tek nakon što je završila s promoviranjem svog novog filma 'Hustlers', pjevačica je odlučila lansirati svoj novi parfem 'Promise' (obećanje). Slavna ljepotica plijenila je pažnju na predstavljanju parfema u New Yorku u provokativnom stajlingu koji predstavlja savršen spoj elegancije i seksepila.

Pop diva okretala je glave u bijelom od glave do pete, odjenuvši poslovnu suknju pencil kroja s dugačkim izrezom i dekoltirani sako s dodatkom remena u struku iz nadolazeće Resort kolekcije za 2020. američkog dizajnera Michaela Korsa.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / Mega

Cjelokupan stajling pjevačica je upotpunila torbom i štiklama iz iste kolekcije, iznijevši tako identičan stajling koji smo imali prilike vidjeti na modnoj reviji tijekom proteklog New York Fashion Weeka.

Slavnoj ljepotici, koja je u srpnju proslavila okrugli 50. rođendan, podršku je došao pružiti zaručnik Alex Rodriguez koji se pjevačicu trudi pratiti na svim bitnijim događanjima. Slavni par zaručio se u ožujku ove godine. Umirovljeni igrač bejzbola klenuo je tijekom njihova odmora u Južnoj Americi, a romantični trenutak pjevačica je tada podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu.