OPET JE USPJELA

Svi žele prekrasnu haljinu Kate Middleton

25.04.2016 u 09:45

Bionic
Reading

Kate Middleton ima obožavateljice diljem svijeta, a jedna od najboljih potvrda je ta da se odjeća koju nosi vrlo brzo rasproda i upravo se to dogodilo s dizajnerskom haljinom koju je odabrala za večeru s Michelle i Barackom Obamom

Američki predsjednik Barack Obama sa suprugom je u službenom posjetu Velikoj Britaniji, a Kate Middleton dočekala ih u društvu supruga princa Williama i njegova brata Harryja.

Svečana večera održana je u palači Kensington i vojvotkinja od Cambridgea, izgleda, stilom je nadmašila prvu damu SAD-a jer se njena haljina rasprodala

Svilena lepršava haljina u nekoliko boja s potpisom je dizajnera L. K. Bennetta, a ona joj je dodala pojas oko struk, koji je bojom odgovarao štiklama Ruperta Sandersona u tamnoplavoj nijansi.

Styling
je upotpunila naušnicama, također u plavoj boji pa su se lijepo slagale i sa slavnim zaručničkim prstenom.

Do sada su obožavateljice britanske miljenice vrlo brzo znale pokupovati odjeću kada je bila riječ o high street modi pa bi s primjerice Zarine stranice srušile u nekoliko sati. No ova svilena haljina očito ih se jako dojmila jer se dogodila ista situacija, a 3.600 kuna nikako nije cijena jedne krpice iz Zare.