O, DA!

Svima je jasno zašto ju volimo vidjeti u bijeloj haljinici

20.03.2014 u 18:41

Bionic
Reading

Zanosna britanska glumica i model Kelly Brook uvijek se pobrine da, gdje god se pojavi, svi ogledi budu upereni u nju. Dražesna Kelly ima se čime i pohvaliti, a svoje čari ovoga puta istaknula je bijelom haljinicom

Teško je odoljeti zgodnoj djevojci u kratkoj bijeloj haljinici, a još kada se u tom izdanju pojavi Kelly Brook, sreći nema kraja. Dražesna Kelly neumorno radi na svojoj karijeri, a na poslovnom planu cvjetaju joj ruže. Tako je nedavno lansirala svoj novi parfem 'Audition' na čijoj promociji neumorno radi.

Na najnoviju promociju parfema u Manchesteru Kelly je stigla u bijeloj kratkoj haljinici. Uska haljinica bespogovorno se pripijala uz Kellyine draži, a razigrani izgled naglašen je i nabranim donjem dijelom haljinice. Uz izazovnu haljinu Kelly je, naravno, nabacila vrtoglavo visoke štikle i nabacila svoj seksi osmijeh kojim osvaja sve oko sebe.

Dražesna Kelly i ovoga puta je pokazala kako njezin spoj seksipilne zavodnice i slatke djevojke iz susjedstva nikoga ne ostavlja ravnodušnim.