ZVIJEZDA VEČERI

Talijanska ljepotica egzotičnih korijena zasjenila Hrvatice

11.05.2016 u 10:59

Bionic
Reading

Na otvaranju inovativnog organskog koncepta lifestyle salona u Hrvatskoj - Ruža Pure Aveda - okupila su se dobro poznata lica s naše društvene i estradne scene, no pozornost je plijenila prelijepa bivša talijanska manekenka Kartika Luyet, osnivačica prve eko generacije lakova za nokte i supruga poznatog talijanskog nogometaša Nicole Ventole

Otvorenje lifestyle salona Ruža Pure Aveda pod motom 'Organic is orgasmic' uveličali su i posebni gosti, svjetski supermodel Kartika Luyet, direktor Avede za Italiju Gerardo Lionetti te generalni direktor Kure Bazaara Christian David. Osim brige za kosu, novi organski salon brine se i o njezi ruku i pritom koristi lakove za nokte Kure Bazaar, čija je osnivačica i najbolja ambasadorica upravo zgodna Kartika.

Ljepotica egzotičnih korijena, jer mama joj je iz Indonezije, a otac iz Švicarske, pozornost je privukla svojom prirodnom ljepotom te nenametljivim i elegantnim stylingom

Lijepa je manekenka na otvaranje salona došla u jednostavnoj monokromatskoj kombinaciji, crnim hlačama, salonkama i svilenom topu ukrašenom čipkom u istoj boji. Elegantan outfit upotpunila je crnom clutch torbicom ukrašenom zakovicama i bijelim sakoom koji je naglasio njezinu prirodno preplanulu put.


Kartika je već 14 godina u braku s bivšim talijanskim nogometašem Nicolom Ventolom, s kojim ima 12-godišnjeg sina, a ideju za liniju prirodnih lakova za nokte dobila je u trudnoći, kad je, kaže, postala svjesnija onoga što unosi u svoj organizam. Trebalo joj je nekoliko godina da zajedno s prijateljima koji su dugo u beauty industriji stvori liniju lakova za nokte koja je prirodna, a lakovi za nokte Kure Bazaar hit su u modnom svijetu jer su poznati po tome da ne oštećuju nokte, već ih njeguju.

Kartika savjetuje da se preko dana, pogotovo u ljetnim mjesecima, koriste jarke, vibrantne nijanse koji prekrasno izgledaju na dnevnom svjetlu dok su za zimu primjereniji klasici poput nude i mliječne bež nijanse, a sama preferira nježnu sivu i tamnu vintage pink nijansu u to doba godine. Za večernje izlaske lak za nokte je istinski modni dodatak pa dobar odabira boja može podignuti outfit. Sama se, kaže, uvijek odlučuje za tamnije nijanse, pogotovo na stopalima.