SEKSI J. LO

Teško je ne osjećati zavist kad izgleda ovako dobro

28.10.2014 u 12:07

Bionic
Reading

U mladenačkoj mini haljini zanimljiva printa i ubojitim štiklama Jennifer Lopez stigla je na snimanje nove epizode showa American Idol

U mini haljini s upadljivim crno-bijelim uzorkom s ljubičastom detaljem na gornjem dijelu i zanimljivim donjim dijelom na vezanje s potpisom Roberta Cavallija te seksi štiklama sa šiljcima Christian Louboutin, Jennifer je izgledala sjajno.

Mladenački look naglasila je jednostavnom frizurom, kosom skupljenom u rep i avijatičarskim naočalama pa je zaista teško povjerovati da su dvadesete odavno ostale iza nje.

Svog dobrog izgleda 45-godišnja J. Lo itekako je svjesna pa u posljednje vrijeme sve češće ponosno pokazuje svoju isklesanu figuru. Na Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj u minijaturnom roza kupaćem kostimu sjedi na stolici uz potpis 'Želim da se vrati ljeto!'.

Sudeći po količini šminke koju je imala na sebi, jasno je da je riječ o profesionalno snimljenoj fotografiji za potrebe editorijala, no svejedno je teško ne osjećati zavist gledajući je.