nosi se na sve

Teško je pronaći udobniju kombinaciju za ljeto: Ovaj chic spoj idealan je za vruće dane

11.08.2024 u 07:39

Bionic
Reading

Zbog svoje prozračnosti i osjećaja lakoće prilikom nošenja, lan je na glasu kao najpoželjniji materijal za visoke temperature, a spoj lanene košulje i hlačica jedna je od daleko najboljih opcija

Ako se bilo kada tijekom dugog i toplog ljeta zateknete kako gledate u ormar i ne možete dokučiti što odjenuti, donosimo odličan prijedlog stajlinga koji će vas vjerno služiti sve do jeseni.

Spoj lanene košulje i hlačica idealan je za sve ljetne dane, pa i one s nesnošljivo visokim temperaturama, jer je riječ o beskrajno udobnoj kombinaciji koja je toliko prozračna da ćete imati osjećaj kao da baš ništa nemate na sebi.

Osim toga, ovaj stajling istovremeno je ležeran i elegantan, posebno ako birate hlače pune duljine, pa je sjajan odabir za sve prigode - od ureda do odlaska na vjenčanje.

Sve što vam je potrebno jest nadograditi ga lijepim topom; običnim pamučnim za svakodnevne prigode ili glamuroznijim od satena ili svile za svečanija događanja.

Kompleti od lana dolaze u nizu dizajna, od onih u minimalističkim neutralnim tonovima do neodoljivih chic prugica, a pronaći ćete ih i po vrlo pristupačnim cijenama u popularnim high street trgovinama.

Uz brojne dizajne, sigurno ćete lako pronaći komade u skladu s vlastitim ukusom, a svaki ćete i lako kombinirati uz gotovo svu obuću. Ovisno o prigodi, nosite ih uz otvorene udobne sandale, kreirajte chic outfit spojem s espadrilama, kombinirajte uz trendovske slingback cipele ili ih nosite u elegantnom stajlingu začinjenom glamuroznim cipelama na visoku petu.