primanje predsjednika

Tijara, zlatne cipele i laskava figura: Kraljica Letizia očarala dojmljivim outfitima

05.05.2023 u 13:43

  • +5

Kraljica Letizia

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia za primanja kolumbijskog predsjedničkog para birala je dva elegantna stajlinga u kojima je njena vitka linija u potpunosti došla do izražaja

Španjolskom kralju i kraljici prije dva dana u goste je stigao kolumbijski predsjednički par, a mnogi su u tome vidjeli garanciju da ćemo u narednim danima gledati niz dojmljivih stajlinga španjolske prve dame.

Kraljica Letizia nije razočarala te je već pri dočeku odjenula očaravajuću bijelu čipkastu haljinu, a u iduća dva dana imali smo prilike vidjeti još dvije vrlo elegantne kreacije.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Naime, narednog dana na službenom primanju zablistala je u glamuroznoj crvenoj haljini dugačkog kroja u kojoj je njena zavidna figura u potpunosti došla do izražaja.

Ovu haljinu dizajnirala je Carolina Herrera koja ju je vješto obogatila otmjenim volanima na rukavima i bokovima, dok je kraljica look zaokružila Magrit Shoes crvenim cipelama i španjolskom cvjetnom tijarom.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Dan potom, kraljicu Letiziju mogli smo vidjeti u ponešto suzdržanijem izdanju, ali ništa manje elegantnom.

Za službeni susrest s kolumbijskim predsjednikom i njegovom suprugom birala je nepogrešivu crnu haljinu kao simbol neprikosnovene elegancije pa čitav stajling podigla na višu razinu uz zlatne salonke.