POTPUNO NEPREPOZNATLJIVA

Tko bi je prepoznao u ovakvom izdanju?

11.11.2013 u 14:06

Bionic
Reading

Katie Holmes u novoj kampanji za make up brand Bobbi Brand zasjala u je u stilu glamuroznog starog Hollywooda, a tako dotjeranu i našminkanu rijetko tko bi ju prepoznao

I dok se Katie Holmes u slobodno vrijeme najčešće može vidjeti kako s kćerkom Suri šeće ulicama New Yorka većinom odjevena u casual modne kombinacije koje uključuju traperice ili ležerne haljinice te gotovo potpuni izostanak šminke, slavna glumica sada se pokazala u neprepoznatljivom izdanju.

U novoj kampanji za Bobbi Brown Katie je zasjala sjajem kakav je vladao u zlatnom dobu Hollywooda. Nakon vintage make overa u stilu Katherine Hepburn i Rite Hayworth Katie je izgledala doista zanosno i neprepoznatljivo, a cijeli styling upotpunjen je i ženstvenom crvenom čipkastom haljinom.

Jarki i snažni make up koji uključuje jarki crveni ruž i tuš naglasio je Katieine crte lice, a make up je kao stvoren za nadolazeće blagdane i proslave na kojima je glamur itekako poželjan. Dašak gothica dodan je tamnim lakom za nokte. 34-godišnja Katie je ambasadorica za Bobbi Brown od 2012. godine.