GNJAVI SUPRUGA

Tko bi rekao da je Kate Middleton tako opasna

03.12.2012 u 09:47

Bionic
Reading

Iako uživaju u svojim najljepšim trenucima, čini se kako Kate izrazito vrši pritisak na Williama navodeći 'nije mu više dvadeset, neka bude odgovorniji'

Kraljevski par uskoro će javno objaviti sretnu vijest da je Kate Middleton trudna, piše Showbizspy. Ako je vjerovati riječima njezine bliske prijateljice Jessice Hay, to će se dogoditi krajem prosinca, kao najljepši božićni poklon.

'Kraljevska obitelj već neko vrijeme govori o tome da imaju djecu, a Kate je više puta izjavila kako bebu planiraju za 2013. godinu. William će biti vrlo požrtvovan otac i sigurno je da njihovu djecu neće prepustiti na milost i nemilost dadilja', rekao je izvor.

Ipak, Kate želi da William svoju karijeru stavi po strani te da se posveti obitelji.

Kada je 2006. izašao iz prestižne vojne škole, nastavio je s obukom u Royal Navy i Royal Air Forceu. Zatim je u RAF-u nastavio obuku za pilota helikoptera.

No William nije u potpunosti siguran želi li se odreći svoje karijere, ali čini se kako Kate itekako vrši pritisak na njega. 'On se mora suočiti s odgovornošću, ne može se ponašati kao da mu je dvadeset.'