GALERIJA SLAVNIH

Tko je bio najbolje odjeven u proteklom tjednu?

01.04.2014 u 12:13

  • +6

Najbolje odjeveni tjedna

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash

Bionic
Reading

Naravno da volimo glamurozna izdanja slavnih ljepotica na crvenim tepisima, no možda i više od takvih pojavljivanja volimo njihov ulični stil

Kad je Alyssa Miller prošla njujorškim Sohom, izgledala je poput obične djevojke iz susjedstva, no bilo je jasno da fura stil koji je izdvaja iz mase. Kožne hlače, trendi bundica, robusne gležnjače – komadi koje većina pomodarki ima u ormaru, no ona ih nosi kao milijun dolara. Odlična šminka i samouvjeren nastup – dovoljno za poglede.


U hlačama i kaputu, uz nekoliko skupocjenijih detalja poput zlatnog lanca, prstena i torbe, isticala se i Salma Hayek u zračnoj luci u L. A.-u uoči putovanja.

Miranda Kerr zabljesnula je u damskom stilu i odličnoj cvjetnoj haljini, uskoj, trendi dužine do koljena.

Cindy Crawford odlučila se za traperice i japanke te top zanimljiv oko vrata, u čemu je izgledala vrlo privlačno jer je istaknula svoje lijepo oblikovano tijelo.

Najvrckavija u proteklom tjednu bila je Stacy Keibler, u mini suknji i puloveru s rupom i mnogo zakovica. Isfurala je i niske crne gležnjače, šešir i sunčane naočale i tako skockana otišla do kvartovskog dućana.

Kate Middleton je pak blistala u tamnoplavoj haljini od toplog materijala na vjenčanju svojih prijatelja u prohladnom Walesu.