SLATKA I SEKSI

Tko je ljepotica u koju se ne prestaje zuriti

29.03.2013 u 09:36

Bionic
Reading

Vrući par Eva Mendes i Ryan Gosling izgledao je senzacionalno na premijeri zajedničkog filma 'The Place Beyond The Pines', održanoj u New York Cityju

Držeći se pod ruku pokazali su modnu usklađenost. U narančastoj romantičnoj haljini s potpisom Prade, struka istaknutog brošem leptira i cvijeća, Eva zna kako upotpuniti kombinaciju, pa je na noge stavila štikle sa svilenim trakama, na uši velike sjajne naušnice, a ogromni prsten Lorraine Schwartz bio je točka na i.

Modno nije zaostajao ni njezin dragi koji je u tamnoljubičastom odijelu izgledao baš markatno. Slatki su tako romantični i sređeni. Vintage stil za pet.

Gosling glumi Lukea, kaskadera koji otkrije da ima sina s bivšom ljubavnicom (Mendes), pa postaje pljačkaš banaka ne bi li mogao financijski podržati svoje dijete. Cooper je policajac Avery, koji proganja Lukea i sanja o karijeri u politici, iako otkriva da su i policija i politički život korumpirani do srži.


Averyja igra seksipilni Bradley Cooper, koji se na premijeri pojavio u tamnom odijelu ispod kojeg je nosio prsluk i kravatu. Vruće. Vruće.