dakota johnson

Traper itekako ide s traperom, a ovaj stajling poželjet ćete nositi svaki dan

15.05.2023 u 08:49

  • +2

Dakota Johnson

Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, WCP / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Povratak modnih zaboravljenih modnih stilova obilježava modu posljednjih nekoliko sezona. No, za glumicu Dakotu Johnson ne radi se o trendu, već o istančanom retro stilu koji vlada njezinim ormarom. A ako ste mislili da traper i traper ne idu zajedno, ovaj stjaling će vas uvjeriti u suprotno

Nije tajna da je Dakota Johnson obožavateljica mode inspirirane retro stilom, bilo da se radi o teatralnim haljinama s perjem na crvenom tepihu ili njezinoj golemoj kolekciji predimenzioniranih boho sunčanih naočala.

No, Dakota teško odolijeva stilovima iz 1970-ih. 'Uvijek sam romantizirala modu 70-ih', rekao Dakota jednom prilikom za Vogue. 'Oblici, linije, boje i uzorci. Ali i vibru ljudi koji nose odjeću.'

U prilog tome ide i stajling koji je pokazala na ulicama Los Angelesa. Modna kombinacija vrijedna pažnje sastojala se od Gucci traper jakne na kopčanje s upečatljivim smeđim samtom ukrašenim ovratnikom, ispranih Re/Done plavih traperica visokog struka i poderanih nogavica te Gucci Ace tenisica ukrašenih cvjetnim printom.

Stajling je začinila i obaveznim komadom u stilu 70-ih, majicom benda, a ona je odabrala vintage primjerak s natpisom benda Queen. U sve to savršeno se uklopila The Row Sideby smeđa torba od brušene kože.

  • +15
Najbolje traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo