BEZ GREŠKE

Trendi look nasmiješene Nevene Rendeli za čistu je peticu

11.09.2015 u 16:19

Bionic
Reading

Uvijek trendi voditeljica Nevena Rendeli još je jednom zablistala u udobnoj sportsko-elegantnoj kombinaciji koja je udobna i kojom je naglasila vitku liniju

Nasmiješena i dobre volje, Nevena je rado pozirala na lansiranju nove kampanje za modnu marku Gant, koja je promociju imala isti dan u cijelom svijetu. Dok su u New Yorku na otvaranju bili slavni uzvanici poput Karoline Kurkove, Kate Bosworth ili Rachel Zoe, u Zagrebu se su okupila domaća slavna lica te su se pojavili i Vanda Winter, Dubravko Merlić, Nenad Korkut, Oliver Mlakar, Dubravko Šimenc, Bruno Kovačević i drugi.

Naša je voditeljica u dobroj atmosferi zablistala u ljubičastoj haljini popularne srednje duljine koju je spojila s must havetenisicama, adidas Stan Smith, baš kao što to rade svjetske trendseterice poput Gigi Hadid, Karlie Kloss, Kendall Jenner ili Rite Ore.

Lijepa voditeljica već neko vrijeme rado nosi tenisice u raznim kombinacijama što ne čudi budući da sjajno nadopunjuju dnevni look. Udobne tenisice, posebno one kožne i u bijeloj boji, zadnjih su sezona it obuća, a nedavno je iste tenisice Nevena nosila uz poderane traperice, majicu s natpisom i očito omiljenom torbom Stella McCartney u nježnoj prljavoroza boji.

Ljubičasta haljina također je odlična kombinacija uz takve tenisice i torbu, a vitka linija koju voditeljica ima zahvaljujući treninzima i trčanju, kojim se u posljednje vrijeme intenzivno bavi, stoji joj kao salivena.

S velikim osmijehom na licu i stylingom za čistu peticu, Nevena nije odavala uznemirenost zbog sve glasnijih šuškanja da joj je brak s Marijanom Bračuljem u krizi.