JESSICA ALBA

Trendi traperice i bijele tenisice savršeno se sljubljuju u ovom stajlingu

05.06.2024 u 13:10

Bionic
Reading

Glumica i poduzetnica Jessica Alba u svakoj prigodi pokazuje svoj nepogrješiv osjećaj za modu

Bez obzira je li u nekom dnevnom ili večernjem izdanju, lijepa brineta koja se proslavila ulogom u seriji 'Dark Angel' osvaja svojim sjajnim stilom.

Lijepa 43-godišnjakinja uvijek je u korak s trendovima, no nikad ih slijepo ne prati, već ih s puno ukusa prilagođava svojem osobnom stilu, stoga nimalo ne čudi to da je godinama inspiracija za mnoge zaljubljenice u modu.

Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: DYLAN TRAVIS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Slavna glumica, koja je u travnju najavila da napušta funkciju glavne kreativne direktorice tvrtke The Honest Company, izgledala je za svaku pohvalu u još jednom urban chic izdanju.

Traperice širokih nogavica od svijetlog trapera već su neko vrijeme veliki hit među fashionisticama, možda i zato što imaju hvalevrijednu osobinu - čine nas vitkijima - a lijepoj glumici odlično pristaju. Jessica ih je spojila s pripijenim topom i dva modna klasika kojima nikad ne možete pogriješiti: sakoom u bijeloj boji sa zlatnim gumbima i bijelim tenisicama.

Glumica koju ćemo uskoro gledati na Netflixu u novom akcijskom filmu 'Trigger Warning', u kojem je imala i ulogu izvršne producentice, svoj je look nadogradila elegantnom bijelom kožnom torbicom i efektnim sunčanim naočalama.