BLISTA U PLAVOM

Trudnica sa stilom: Lijepa švedska princeza sve je bacila u drugi plan

03.08.2017 u 11:27

Bionic
Reading

Švedsku princezu Sofiu mnogi proglašavaju jednom od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a visoko mišljenje modne javnosti sada je opravdala u visokom stadiju trudnoće pojavom na glamuroznoj večeri humanitarnog karaktera

Nakon konferencije u Båstadu kojoj je prisustvovala ranije tog dana, Vojvotkinja od Värmlanda potrudila se da svi pričaju samo o njoj na dobrotvornoj zabavi organiziranoj u švedskom odmaralištu.

Odjevena u blijedoplavu haljinu koja je sezala do poda, lijepa švedska princeza suptilno je naglasila trudnički trbuščić. Jednostavnu, a istovremeno iznimno upečatljivu, kreaciju viđenu na Sofiji potpisuje švedska dizajnerica Malin Andren, vlasnica brenda By Malina.

  • +6
Švedska princeza Sofia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljinu opuštena kroja koja se pokazala idealnim, svečanim odabirom u ljetnim mjesecima, švedska princeza stilizirala je cipelama u špic identične nijanse i frizurom šinjon punđe, dok se od modnih dodataka odlučila za efektne srebrne naušnice s potpisom Charlotte Bonde i ručnom torbicom metalna odsjaja.

Prije udaje za švedskog princa Carla-Philipa, Sofia Hellquist stekla je slavu kao starleta i natjecateljica u švedskom reality showu.

Danas očekuje drugo dijete s naočitim švedskim princem, nakon što je prošle godine postala majka princa Alexandera.

  • +5
Kraljevsko vjenčanje u Švedskoj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia