ZVIJEZDA OTKRILA

U kakvom izdanju Kanye voli vidjeti Kim Kardashian

17.07.2013 u 18:44

Bionic
Reading

Najpoznatija reality zvijezda Kim Kardashian, koja trenutačno u privatnosti doma uživa u čarima majčinstva, obožava modu i šminkanje, no otkrila je kako je svom dragom Kanyeu Westu najljepša bez šminke

Lijepa Kim uvijek voli biti dotjerana i kompletno našminkana, no njezin partner, iako je voli vidjeti sređenu, voli je vidjeti i bez šminke na licu. Ona pak kaže kako obožava olovku za oči koju nanosi ispod očiju te rumenilo kojim naglašava jagodice i osjenčava lice.

Kim je otkrila i koja je njezina najveća beauty greška. Ne biste vjerovali, ali fensi zvijezda usklađivala je sjenilo za oči s dodacima za kosu i ostalim accessorieom te odjećom.


Kako bi izgled održavala svježim i mladolikim, Kim pije puno vode i hidratizira kožu, a prema najdragocjenijem savjetu mame, uvijek temeljito očisti makeup prije spavanja, otkrila je za Feelunique.com. Neki izvori kažu kako se Kim manje šminka otkako je dobila kćer, no rasna ljepotica sigurno od mode i makeupa neće odustati samo zato što je postala mama.