IKONA STILA

U nekoliko dana dokazala zašto je ovo hit sezone

29.05.2016 u 13:27

Bionic
Reading

Miljenica modnog svijeta u nekoliko dana uspjela je dvjema kombinacijama dokazati zašto je trend golih ramena itekako poželjan u aktualnoj sezoni

Da modna ikona stila Olivia Palermo uvijek izgleda stajliš nevezano o prilici, već je poznata činjenica. U šetnji New Yorkom ova miljenica modnog svijeta prezentirala je novu casual kombinaciju u znaku bijele bluze otvorenih ramena i skinny traperica s trendovskim prorezima.

Bijelu bluzu otvorenih ramena, s detaljima čvorova na rukavima brenda Tibi, stajliš Olivia idućeg dana je nanovo odjenula, no ovoga puta u plavoj verziji.

Gotovo identične modne kombinacije Olivia je učinila drukčijim zahvaljujući odabiru različitih silueta obuće i modnih dodataka poput torbice i sunčanih naočala.

Osim što je očito veliki fan ove specifične bluze brenda Tibi, Olivia je postala još jedna u nizu zvijezda koje su pokleknule pred aktualnim trendom krpica s otvorenim ramenima.

Da je ovaj detalj itekako popularan, potvrđuje i ponuda na policama dućana sačinjena od bluza, majica, haljina i kombinezona s otvorenim ramenima.