VRATILI SE DUŽNOSTIMA

U Zarinoj haljini od 150 kuna i s osmijehom na licu Kate Middleton pokušava prikriti nervozu koja vlada na kraljevskom dvoru

15.01.2020 u 14:53

Bionic
Reading

Vojvode od Cambridgea vratile su se svojim kraljevskim dužnostima, nakon što je svijet obišla vijest da se Meghan Markle i princ Harry žele odvojiti od kraljevske obitelji. Princ William i Kate Middleton stigli su prema rasporedu u Bradford gdje imaju zakazan posjet brojnim događanjima, a prvi u nizu bio je posjet Gradskoj vijećnici. Kate i William razvukli su široki osmijeh dok su razgovarali s okupljenim građanima, kako bi ostavili dojam da su odnosi unutar kraljevske obitelji u najboljem redu

Nakon višesatnog sastanka s kraljicom u Sandringhamu na kojem se razgovaralo o sudbini njegova brata, princa Harryja, i Meghan Markle, princ William se zajedno s Kate Middleton uputio u Bradford. Vojvode od Cambridgea stavili su obiteljski problem po strani kako bi ispoštovali svoje kraljevske obaveze koje se dogovaraju čak godinu dana unaprijed.

Zahvaljujući šokantnoj objavi princa Harryja i Meghan Markle u kojoj su javnosti dali do znanja da se planiraju odvojiti od kraljevske obitelj i sami privređivati novac, ali i napustiti London zbog preseljenja u Kanadu, proslava 38. rođendana buduće kraljice Kate Middleton ostala je u sjeni, a otada je nitko i nije vidio u javnosti.

  • +15
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / Mega Agency / Profimedia

Sada kada se bura stišala, Kate se pridružila suprugu u izvršavanju kraljevskih dužnosti, a njezin osmijeh koji nije skidala s lica djelovao je kao maska koju je vojvotkinja od Cambridgea navikla 'nositi' u kriznim situacijama poput ove.

Lijepa vojvotkinja zablistala je ispred Gradske vijećnice u dugačkom tamnozelenom kaputu military izgleda s potpisom njezina omiljenog dizajnera Alexandera McQueena.

Odjevne komade s potpisom McQueena Kate vrlo često nosi na javnim događanjima, pa njen odabir kaputa nije previše iznenadio, ali je zato veliko iznenađenje bila karirana midi haljina koja se jedva nazirala ispod dugačkog kaputa. Riječ je o haljini s potpisom popularnog španjolskog high street diva Zara.

Haljina koja se u predjelu vrata veže u mašnu trenutno je na Zarinoj stranici snižena na 150 kuna, ali ako ste je mislili zgrabiti na aktualnim sniženjima, razočarat će vas saznanje da je rasprodana. Kate ne viđamo često u high street komadima, a pogotovo ne u onima s potpisom španjolskih brendova, obzirom da je vjerna britanskoj modi.