MODNA INSPIRACIJA

Učite od Kate Middleton kako se razbija zimsko sivilo

26.10.2015 u 13:27

Bionic
Reading

Nakon kraće pauze Kate Middleton se u velikom stilu vratila službenim kraljevskim dužnostima. Sivilo u hladnijim mjesecima britanska princeza odlučila je razbiti kombinacijama odvažnih boja, a one mogu poslužiti kao odlična inspiracija za jesenski styling

Britanska princeza Kate Middleton ne prestaje obavljati svoje kraljevske dužnosti i modno uveseljavati. Nakon kraće stanke zbog porodiljnog dopusta Kate se vratila svojim dužnostima i zanimljivim modnim odabirima. Ove godine titulu najbolje odjevene kraljevske dame ponijela je danska princeza Mary, a Kate svojoj modnoj suparnici s kraljevskih dvora ne prestaje ozbiljno konkurirati.

Nakon prvog službenog banketa, onog u čast kineskog predsjednika Xi Jinpinga i njegove supruge Peng Liyuan, Kate se pojavila u pripijenoj čipkanoj haljini boje patlidžana - djelu talijanskog modnog dvojca Dolce & Gabbana. Iako za svoja javna pojavljivanja uglavnom odabire britanske dizajnere, taj put sve je iznenadila haljinom talijanskog dvojca za pojavljivanje u društvu kineskog dužnosnika i njegove supruge.

Svoju haljinu od skupocjene guipure čipke i boje patlidžana Kate je za treće javno pojavljivanje zamijenila prelijepim plavim vunenim kaputom škotskog dizajnera Christophera Kanea i pripadajućim kiltom identične boje. Pripijeni kaput, koji izrazito laska figuri, vojvotkinja od Cambridgea upotpunila je decentnom clutch torbicom Stuarta Weitzmana i popularnim visokim čizmama brenda Aquatalia.

Svojim modnim odabirima u hladnijim mjesecima britanska princeza je pokazala da se ne ustručava nositi outfite odvažnih boja, a oni mogu poslužiti kao odlična inspiracija za jesenski styling. Pri odabiru kombinacija Kate se ne boji igrati na kartu uočljivih boja, pa zašto ne biste i vi? Odjevne kombinacije nimalo dosadnih boja Kate ne naglašava nakitom, već se odlučuje za decentne dodatke poput jednostavnih clutch torbica, stiletto štikli ili visokih čizama koje ove sezone ne silaze s liste it obuće.