TAKO SE TO RADI

Ulična moda vrijedna divljenja: Skockane dame nijedan stajling nisu prepustile slučaju, a njihove torbice izazivaju zavist

25.09.2020 u 14:46

Bionic
Reading

Oči cijelog modnog svijeta ovoga su trenutka usmjerene prema Milanu, gdje se pod posebnim uvjetima zaštite od širenja koronavirusa održava Tjedan mode

U talijanskoj modnoj prijestolnici ovih je dana vrlo živo, a pomno dotjerane zaljubljenice u modu, osmislile su stajlinge koji će nam zasigurno poslužiti kao velika modna inspiracija u mjesecima koji su pred nama.

Fashionistice su zaposjele gradske ulice i pokazale kako nisu izgubile volju za modnim igrama usprkos ovim neveselim i neizvjesnim vremenima.

Talijanske zaljubljenice u modu kad su u pitanju maštoviti outfiti ništa ne prepuštaju slučaju, a naglasak je uvijek na ženstvenoj silueti.

  • +16
Street style na ulicama Milana Izvor: Profimedia / Autor: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Modne su ovisnice dokazale i ovoga puta kako su osim upečatljivih cipela ili čizama, za dobar outfit nužni i dobro odabrani modni detalji poput moćnih torbica koje će razigrati svaki stajling.

Premda ove sezone primijetan porast potražnje torba većih dimenzija poput popularnog shopper modela u koje stane sve što nam je potrebno u svakodnevici 'nove normale' poput maski ili dezinficijensa, zgodne fashionistice ne odriču se niti minijaturnih torbica koje rado uklapaju u svoje stajlinge.

Iako mnogi u jesensko-zimskom razdoblju igraju na sigurno i najčešće odabiru torbe i obuću u tamnim ili neutralnim tonovima, to se nikako ne odnosi i na milansku uličnu modu koja pršti veselim bojama.

Pomno dotjerane Talijanke očitale su modnu lekciju i pokazale kako uspješno začiniti stajling s efektnim torbicama u npr. narančastim, ljubičastim, srebrnim ili plavim tonovima.

Inače, milanski tjedan mode trajat će do 28. rujna kad se svijet mode seli u Pariz.