top modelii

Ultimativni hit: Ove zime baš svi žele ovakve čizme

03.01.2023 u 06:45

Bionic
Reading

Irina Shayk, Bella Hadid i ostale diktatorice modnih trendova su složne: čizme četvrtasto oblikovanog vrha neizostavan su komad za besprijekoran trendi street style modne kombinacije ove zime, a nose se svugdje, od New Yorka do Pariza

Sredinom rujna Irina Shayk prošetala je dojmljivu kombinaciju koja je uključivala košulju i kratke hlače, a ključan detalj stajlinga bile su njezine crne čizme biciklističkog stila s četvrtastim vrhom. Nekoliko dana kasnije Bella Hadid potvrdila je taj trend na ulicama New Yorka.

Modeli cipela s naglašeno četvrtasto oblikovanim prstima ovog ljeta viđeni su u obliku filigranskih sandala, a taj trend se uglavnom može zahvaliti modnim kućama Jacquemus i Bottega Veneta.

Sada se četvrtasti oblikovani vrhovi vraćaju i na čizmama. Osobito popularan je dugi suženi oblik koji vizualno izduljuje stopalo, ali ostavlja dovoljno mjesta za prste. Nema sumnje, čizme i gležnjače s četvrtastim vrhom postale su novi must-have.

Kako ove sezone nositi čizme s četvrtastim vrhom?

Visoke čizme ne smiju se skrivati ​​ni pod jednim uvjetom – ponosno pokažite svaki centimetar. Uz bermude, kako ih nose Irina Shayk i Bella Hadid, ove spektakularne čizme dolaze na svoje i mogu se nositi i u uredu uz bluzu. Nešto slobodnija alternativa kratkim hlačama su kratke suknje ili kožne tajice za ultimativno biciklistički izgled.

Gležnjače četvrtastog vrha najbolje je nositi uz hlače koje sežu do gležnja, a dobar izbor su i oversized odijela. Za razliku od malo robusnijih bajkerskih čizama, ove četvrtasto oblikovane gležnjače su elegantnije, pa ih bez problema možete začiniti statement bundom od umjetnog krzna ili dugim kožnim kaputom u stilu Matrixa.

  • +5
Čizme s četvrtastim vrhom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije