modni izbor

Umjesto u haljini osvanula u kombinezonu: Princeza Charlene ovaj komad nije odabrala slučajno

27.07.2024 u 10:30

Bionic
Reading

Za pojavljivanje na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2024. u Parizu monegaška princeza Charlene odabrala je pomalo stroge i oštre krojeve te čistu paletu boja. I baš kao i uvijek, njezin modni izbor nije bio slučajan

Svečana ceremonija otvaranja Olimpijski igara 2024. u Pariz je dovela brojna poznata lica, a među njima su bili kraljevski monegaški par, princ Albert i princeza Charlene.

Kombinezon s posebnim efektom

  • +13
Princeza Charlene i princ Albert Izvor: Profimedia / Autor: Christophe Petit Tesson / PA Images / Profimedia

Princeza Charlene sa svojim suprugom, princom Albertom II uskladila je stajling te je monegaški kraljevski par Parizom prodefilirao u bojama zastave Monaka - princ je nosio živahni crveni sako s bijelom košuljom i odgovarajućim hlačama, dok je Charlene prošetala u custom Louis Vuitton bijelom kombinezonu. Za blistav završetak, princeza je dodala metalik srebrne cipele čiji dizajn potpisuje Gianvito Rossi i Vuittonovu torbicu Mini Capucines.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Kombinezon pomalo strogo kroja imao je kratke rukave, suptilno istaknut struk, a poseban efekt imale su hlače širokih nogavica, toliko dugačkim da su gotovo prekrivale cipele. Upravo su šire i duge nogavice stvorile tako laksav efekt dugih nogu.

NA OTVORENJu IGARA

Kiša nije pokvarila dobro raspoloženje: Španjolski kralj nije skidao pogled s lijepe Letizije

Pogledaj galeriju

Svečana ceremonija

A svečanoj ceremoniji su im se pridružila i njihova djeca, blizanci princeza Gabriella, grofica od Carladesa, i Jacques, nasljednik krune, princ od Monaka.

Prethodno je par prisustvovao predolimpijskom prijemu za šefove država u Elizejskoj predsjedničkoj palači, gdje su ih dočekali francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron. Inače, pet monaških sportaša sudjeluje na Olimpijskim igrama 2024., a plivači Théo Druenne i Lisa Pou bili su nositelji zastave Monaca na ceremoniji otvaranja.

OTVORENJE IGARA

Bračni par Macron ispred Elizejske palače dočekuje uglednike iz cijeloga svijeta

Pogledaj galeriju