uživali u loži

Princeze Charlene ni na vidiku: Princ Albert uživa u društvu elegantne brinete

08.07.2024 u 22:42

Princ Albert i Melanie-Antoinette Costello de Massy

Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Monegaški princ Albert II. ovih dana je u Londonu u kojem uživa u čarima Wimbledona - ali, ne sa svojom suprugom

Princeza Charlene nije se pojavila u svečanoj loži Wimbledona, ali zato monegaški princ Albert nije niti pomislio na propuštanje najprestižnijeg teniskog natjecanja.

I ondje nije bio sam - sjedalo pored njega zauzela je Melanie-Antoinette Costello de Massy, njegova sestrična. Brineta je izgledala vrlo elegantno spoju bluze cvjetnog uzorka i bijelog sakoa - modnog klasika s kojim nikad ne možete pogriješiti.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Melanie-Antoinette je kćer rođakinje princa Alberta, barunice Elizabeth Ann de Massy, koja je godinama održavala blizak odnos s njegovim roditeljima, princem Rainierom III. i princezom Grace od Monaka.

No, odnos ovih dviju obitelj nije uvijek bio idiličan. Antoinette od Monaka, baka Melanie-Antoinette, svojevremeno je pokušala izbaciti svojeg brata princa Rainiera iz nasljedne linije. Naime, Antoinette i njen ljubavnik Jean-Charles Rey, prije nego što je Rainier oženio Grace Kelly, smislili su plan kojim bi princa lišili titule prijestolonasljednika i Antoinette proglasili regenticom, a njenog sina Christiana Louisa nasljednikom.

  • +3
Princ Albert Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Usprkos obiteljskim razmiricama, njena kćer Elizabeth oduvijek je bila bliska s prinčevom obitelji te je čak bila jedna od djeveruša Grace Kelly. Kasnije je postala krsna kuma njihovoj kćeri, princezi Stephanie.

Melanie-Antoinette nastavila je graditi dobre odnose i u tome bila iznimno uspješna. Na brojnim događanjima vidjeli smo je kao pratnju princu Albertu ili princezi Charlene, uključujući pohađanje Wimbledona prošle godine.