VLADA IDILA

Kao da ništa nije bilo: Princ Albert i princeza Charlene obilježili 13. godišnjicu braka

02.07.2024 u 14:13

Bionic
Reading

Na društvenim mrežama monegaške palače objavljena je zajednička fotografija monegaških vladara, princa Alberta i princeze Charlene povodom njihove godišnjice braka, a ista je snimljena na balkonu palače

Stotinjak komentara i nekoliko tisuća lajkova ostavili su štovatelji monegaške obitelji na njihovom službenom Instagram profilu, gdje je objavljena zajednička fotografija princa Alberta i princeze Charlene povodom, za mnoge nesretne, 13. godišnjice braka.

46-godišnja Charlene i 20 godina stariji Albert na fotografiji poziraju okrenuti leđima, gledajući prema štovateljima koji su stali ispod balkona monegaške palače, a princ rukom nježno dodiruje leđa svoje supruge, koja je za ovu prigodu odjenula jednostavnu sivu, rebrastu haljinu s preklopom na leđima.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Ispred njih stoje i njihovi nasljednici, blizanci Jacques i Gabriella.

Par se inače vjenčao 1. srpnja 2011. na vjerskoj ceremoniji održanoj u Prinčevoj palači, a među mnogobrojnim uzvanicima našli su se i vojvoda i vojvotkinja od Edinburgha kao i Naomi Campbell.

VIŠE NIJE TUŽNA

Prizor kakav se inače ne viđa: Princeza Charlene i princ Albert zagrljeni i nasmijani

Pogledaj galeriju

Fotografije bajkovitog vjenčanja obišle su svijet, a posebno one na kojima princeza Charlene briše suze, što se kasnije tumačilo na druge načine, a ne da su one tu zbog sreće. Tada su se pojavile i glasine kako je samo nekoliko dana prije vjenčanja Charlene pokušala pobjeći iz Monaca, imajući već spremnu avionsku kartu u jednom smjeru za Johannesburg.