privlače poglede

Glamurozne i udobne: Cipele princeze Charlene stvorene su za ljetne svečanosti

28.06.2024 u 16:53

Princeza Charlene

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Valery HACHE / AFP / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Cipelama metalik dizajna nastavlja rasti popularnost, a dobrodošle su i u stajlinzima ulične mode u kojima se nose kao statement modni dodatak

Monegaška princeza Charlene s princem Albertom provela je prošlu večer u Monaco Yacht Clubu u kojem je organizirana ceremonija službenog predstavljanja monegaških sportaša koji će sudjelovati na Olimpijskim igrama u Parizu.

Za tu prigodu igrala je na sigurno i odjenula besprijekorno elegantnu all white modnu kombinaciju: bijeli zakopčan jednim gumbom stilizirala je s krojenim hlačama i chic bijelom bluzom.

Ovaj predivan kostim s potpisom Emporio Armanija dopunila je cipelama koje su savršena opcija za ovoljetne svečanosti - udobnim slingback modelom niske pete i metalik srebrne boje.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Time je spojila dva aktualna trenda jer su upravo slingback modeli aktualne proljetno-ljetne sezone na samom vrhu liste želja u kategoriji elegantnih cipela, a metalik dizajn nastavlja uživati ogromnu popularnost.

Upravo to cipele u ovom stilu čini savršenom kupovinom za brojne ljetne večeri i svečanosti kojima je mnogima već ispunjen kalendar, a poslužit će vam i za svaku šetnju gradom u kojoj svoj street style outfit želite začiniti statement komadom.

  • +23
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Inače, princeza Charlene u sličnoj smo kombinaciji vidjeli i prije nekoliko dana, kada je na 63. međunarodnom televizijskom festivalu upriličenom u Monte Carlu bila prava zvijezda crvenog tepiha. Za tu je prigodu bivša plivačica odabrala senzacionalan kombinezon asimetričnog kroja s umetnutim detaljima od čipke, a sve s potpisom Elieja Saaba.

NIKAD LJEPŠA

Ovako dobar kombinezon dugo nismo vidjeli, a kao stvoren je za princezu Charlene

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...