na brodu

Princeza Charlene izgledala je sjajno u bijelim trapericama, a mnoge je zanimalo u čijem je to društvu

24.05.2024 u 10:26

Bionic
Reading

Princeza Charlene pokazala je vrlo chic dnevni stajling, stvoren za dan proveden na brodu, mjestu događanja koji je organizirala njezina dobrotvorna Zaklada princeze Charlene od Monaka

Princeza Charlene, 46-godišnja bivša plivačica rođena u Zimbabveu na brod je stigla odjevena u svijetlo bijelim uskim trapericama koje je kombinirala s pripijenom bijelom majicom. A u prvom planu našao se vrlo cool Louis Vuitton anorak u tamnoplavoj nijansi, prekriven legendarnim LV monogramom te suženim strukom zahvaljujući uzici u struku.

Pripadnica monegaške kraljevske obitelji izgledala je vrlo svježe i mladoliko s jednostavnom šminkom s jarko ružičastim usnama, a kratka plava kosa izgledala je vrlo elegantno s pramenovima zataknutim iza ušiju.

  • +7
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Inače, dobrotvorna akcija 'Operacija Posejdon' održana je u suradnji s Automobilskim klubom Monaka u nazočnosti Charleninog brata kojeg se rijetko viđa u javnosti, Garetha Wittstocka, koji je ujedno i glavni tajnik njezine zaklade. Dobrotvorna zaklada princeza Charlene nastoji spasiti živote borbom protiv utapanja i obrazovanjem djece kroz vrijednost sporta.