dama u crvenom

Najglamuroznije izdanje princeze Charlene: Ova haljina stvorena je za privlačenje pažnje

27.05.2024 u 16:07

Bionic
Reading

Velika nagrada Monaka, utrka Formule 1, koja se odvija svake godine na uskim cestama u središtu Kneževine, privukla je velik broj poznatih lica. A nakon utrke uslijedila je gala večera na kojoj je princeza Charlene zablistala u moćnoj crvenoj boji

Nakon utrke, u kojoj je monegaški vozač Charles Leclerc iz Ferrarija osvojio Grand Prix dok su vozač McLarena Oscar Piastri i vozač Ferrarija Carlos Sainz Jr. završili drugi i treći, uslijedila je gala večera i još jedan blistav stajling princeze Charlene.

  • +6
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Baš kako Charlotte Casiraghi ne izlazi iz Chanela, a Beatrice Borromeo iz Diora, princeza Charlene redom bira komade s potpisom Louis Vuittona. Nakon kombinezona izbor je pao na vatrenocrvenu haljinu s potpisom francuske modne kuće.

  • +10
Beatrice Borromeo Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Haljina maksi kroja, dugih rukava i otvorenih ramena isticala se moćnom bojom i jednostavnim krojem, a poseban detalj činio je gornji dio načinjen od srebrnih šljokica. Tako dojmljivo! Glamurozan je stajling Charlene, koja je stigla držeći se pod ruku sa suprugom, princem Albertom, nadopunila upečatljivom smeđom također Louis Vuittonovom torbicom Minaudiere Bijou.

  • +6
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Manuele Mangiarotti / ipa-agency / PA Images / Profimedia