ONA MOŽE BOLJE

Utjelovila je slavnu Jackie O, a podbacila na crvenom tepihu

08.09.2016 u 20:08

  • +3

Natalie Portman

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa Natalie Portman u Veneciji je zbog premijere filma o Jacqueline Kennedy, čiji je lik utjelovila u filmu 'Jackie', ali odabirom haljina za crveni tepih kao da ne mari previše o tome kakav će dojam ostaviti

Natalie Portman uspješna je glumica ovjenčana Oscarom i poznata po neuobičajenom stilu odijevanja, daleko od golišavih izdanja na kakve smo navikli u Hollywoodu, ali nakon što se prošetala crvenim tepihom u Veneciji, mnogi su sigurni da joj malo modne hrabrosti ne bi škodilo.

Prekrasnu glumicu Natalie Portman na svim važnijim događanjima najčešće viđamo u Diorovim kreacijama jer je zaštitno lice tog brenda. Posljednje dvije haljine također su kreacije vrlo poznate modne kuće, Valentina, ali Natalie kao da namjerno bira one koje će ju učiniti običnijom nego što uistinu jest i sakriti svu njezinu ljepotu.

Iako prelijepe, Valentinove haljine koje je odabrala za crveni tepih 73. po redu filmskog festivala u Veneciji nisu pokazale koliko je posebna. Prva haljina čak nije kreacija za glamurozni crveni tepih, a uz jednostavnu raspuštenu kosu, minimalni make-up i bez ikakvih dodataka koji će dati malo elegancije, Natalie doista nije izgledala kao da je na prestižnom filmskom festivalu.

Druga haljina također je u njezinom čednom stilu, ali barem se više potrudila detaljima poput naglašenih očiju, složenom frizurom i nakitom. No radilo se o službenoj premijeri filma i Natalie je mogla odabrati elegantniju i glamurozniju haljinu, osobito zato što može nositi kreaciju kakvu god poželi.