JYSK

Valovi stila: Efektni detalji koji će oživjeti interijer

03.10.2024 u 10:01

Bionic
Reading

Jesen je prilika da osvježimo naš interijer i damo mu novu, zabavnu notu, koja će nas uveseljavati u hladnijim danima

Ove sezone, kruti, geometrijski oblici ustupaju mjesto mekšim, vijugavim linijama, koje u prostor unose fluidnost i zanimljvim karakter. JYSKova nova kolekcija nudi niz proizvoda koji utjelovljuju ovaj trend, od namještaja do dekorativnih predmeta, uz koje će vaš dom postati moderno i udobno jesensko utočište.

Da namještaj istovremeno može biti funkcionalan i zabavan, potvrđuje ova pristupačnija verzija poznatih stolica danskog dizajnera Hansa Wegnera. Jednom kad ih smjestite u svoju blagovaonicu ova će blagovaonska stolica mnogima postati omiljeno mjesto u domu. Svojim blago zakrivljenim linijama i udobnim pletenim sjedištem, ona kao da je stvorena za uživanje u finim zalogajima.

Valovita ogledala veliki su hit u uređenju interijera jer istovremeno donose dozu otkačenosti i suvremenog stila. Veće ogledalo neobičnog oblika će ulaznom prostoru pružiti wow efekt, dok će nekoliko manjih ogledala postavljenih zajedno, stvoriti zanimljivu kompoziciju na zidu dnevnog boravka ili spavaće sobe. Ova je kombinacija također zanimljiva zbog igre svjetla, koja će dodatno naglasiti dinamičnost interijera.

Jednostavan, ali elegantan dizajn modernih vaza često se oslanja na prirodne, nepravilne oblike, koji prostoru daju sofisticiranost. Bilo da je ukrašena suhim cvijećem i grančicama, ili funkcionira kao samostalna dekoracija, vaza neobičnog oblika donijet će suptilan šarm u svaki kutak vašeg doma, a uparena sa zanimljvim svijećnjakom ili zdjelom, stvoriti opuštenu i veselu atmosferu za blagovaonskim stolom.

Ako želite postići prostraniji i dublji dojam prostorije, odlučite se za tepih s nepravilnim linijama, a maksimalnu udobnosti i eleganciju u dnevnom boravku, postignite uz ukrasne jastuke ili mekane prekrivače u bezvremenskim nijansama poput bež, plave i sive.

Namještaj i dekoracije iz nove JYSKove kolekcije pronađite u JYSKu koji povodom 15. rođendana časti popustima do 70% na više od 2500 proizvoda.