SIROTA BOGATAŠICA

Već ima Mercedes, a ne smije voziti bez pratnje

11.06.2013 u 11:40

Bionic
Reading

Kylie Jenner, najmlađa polusestra slavnih Kim, Khloe i Kourtney Kardashian, iako ne smije voziti automobil bez pratnje odraslih, već je ponosna vlasnica skupocjenog SUV-a Mercedes-Benz vrijednog 125 tisuća dolara

Kylie, petnaestogodišnju zvijezdu realityja 'Keeping Up With The Kardashians' koja se poput starije sestre Kendall Jenner probija u modnom svijetu, u tom smo TV showu mogli vidjeti kako tek uči voziti automobil.

The Huffington Post komentira da impozantni SUV zasigurno nije baš najprikladniji automobil za stjecanje vozačkih vještina!

Ipak, Kylie je oduševljena svojim Mercedesom pa je najnovije slike novog limenog ljubimca postavila na Instagram. Nije poznato je li ovaj luksuzni automobil dar za njezin 16. rođendan u kolovozu ili je tek čeka još kakav 'poklončić'.

A možemo samo nagađati i je li njezina starija sestra Kendall ljubomorna jer je ona za svoj 16. rođendan dobila 'samo' Range Rover vrijedan 90 tisuća dolara.

Inače, nedavno se pisalo da je Kylie u vezi sa sinom Willa Smitha, Jadenom, no mladi je glumac i pjevač to opovrgnuo. Navodno njegovim druženjem s članicom klana Kardashian nisu zadovoljni Jadenovi roditelji Will i Jada jer se boje da bi to moglo naštetiti Jadenovom imidžu.