SKOPJE PA ZAGREB

Veliko slavlje za Severinu i Aleksandra

20.02.2014 u 11:39

Severina u Skopju

Izvor: Cropix / Autor: Maja Zlatevsa

Bionic
Reading

Tradicionalna manifestacija Zlatna bubamara, koja je u srijedu navečer održana u Skopju, ugostila je i najveću zvijezdu u regiji kao specijalnu gošću

Ipak, u Skopje nije došla samo da otpjeva svoje najveće hitove, već i da pokupi mnoštvo nagrada. Koliko je tamošnja publika oduševljena pjevačicom, dokazuju čak tri nagrade koje je dobila. Dodijeljena joj je nagrada za koncert godine, album godine i pjevačicu godine.

Severina je nastupila zajedno s poznatim makedonskim skladateljem i gitaristom Vlatkom Stefanovskim. Za tu je priliku odabrala vrlo upečatljivu crnu prozirnu haljinu koja joj je stajala kao salivena.


Najveću nagradu Severina će ipak dobiti danas, a to je zagrljaj sina Aleksandra koji upravo na današnji dan, 20. veljače, slavi svoj drugi rođendan. Odmah nakon povratka iz Skopja, iz kojeg je doputovala rano jutros, ponosna mama provest će dan sa svojim najdražim muškarcem za kojega je pripremila posebno iznenađenje.

No slavlje tu ne staje. Naime danas je rođendan i Severininom menadžeru i najboljem prijatelju Tomici Petroviću, a uz zajedničku fotografiju nje i Tomice koju je objavila na Facebooku, Seve je napisala: 'Hani, volimo te... Sretan bio i živio! Seve & djeca!'