MODNA PRIČA ANE ČAGALJ

Versage Boutique Zagreb predstavlja novu ljetnu kolekciju haljina s Anom Čagalj u glavnoj ulozi

16.07.2024 u 09:48

Bionic
Reading

Versage Boutique Zagreb, sinonim za eleganciju i ženstvenost, ponovno je nadmašio očekivanja s novom linijom haljina koja obuhvaća modele za svaku priliku - od svečanih događaja do svakodnevnih izlazaka. Haljine su dizajnirane kako bi naglasile ženstvenost i učinile da se svaka žena osjeća kao princeza.

Ambasadorica ove predivne ljetne kolekcije je Ana Čagalj, istaknuta modna ikona i supruga popularnog pjevača Joška Čagalja Jole. Ana svojim sofisticiranim stilom često plijeni pažnju te je zato savršen izbor za ambasadoricu ove očaravajuće kolekcije. Njezina gracioznost i ljepota savršeno upotpunjuju sofisticirane kreacije koje čine ovu kolekciju posebnom. Ana je kroz godine postala uzor mnogima, a njezin modni ukus uvijek je na visokom nivou.

Svaki komad iz nove kolekcije osmišljen je s ciljem da istakne žensku ljepotu te pruži osjećaj luksuza i elegancije. Materijali visoke kvalitete, pažljivo odabrani detalji i besprijekorna izrada čine ove haljine neodoljivim izborom za sve ljubiteljice mode. U ponudi se nalaze haljine za svečane prigode, ali i modeli koji su savršeni za svakodnevno nošenje. Svaki komad iz ove kolekcije odiše sofisticiranošću i stilom, karakteristikama koje su sinonim za Versage Boutique.

  • +5
Luksuz i elegancija Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Versage Boutique smješten je u Importanne Centru u Zagrebu, gdje se može pronaći širok izbor odjeće. Butik je poznat po svojoj izvrsnoj igri boja i jedinstvenim dizajnom koji prate najnovije modne trendove. Svaki komad pažljivo je izrađen kako bi zadovoljio visoke standarde kvalitete i stila, omogućujući ženama da uvijek izgledaju besprijekorno.

Nove modele možete pronaći i isprobati u centru mode Versage, u zagrebačkom Importanne centru ili na Instagram profilu.