LIMITIRANA KOLEKCIJA A'MARIE

Veste i modni dodaci koje ćete poželjeti ispod bora

03.12.2015 u 09:33

  • +18

Božićne veste i modni dodaci brenda A'marie

Izvor: Promo fotografije / Autor: Maja Kljajić

Bionic
Reading

Hrvatska dizajnerica Anamarija Brkić predstavila je limitiranu božićnu kolekciju vesti od vune i zanimljivih modnih dodataka

Ovih blagdana svoj prepoznatljiv senzibilitet dizajnerica Anamarija Brkić prenosi na čak nekoliko dizajnerskih komada - udobne vunene veste, originalne krznene grijače za ruke, navlake za mobitel, iPad i tablet te novčanike.

Posebno su zanimljive veste izrađene od vune u nekoliko boja - vanilija, bež, sivoj i crnoj - na kojima Anamarija na zabavan i romantičan način koristi rupice u materijalima što se protežu cijelom površinom modela te ih naposljetku ukrašava crnim vrpcama zavezanim u mašnice.

Ove zime glamurozni grijači za ruke mijenjaju rukavice i savršeno će se uklopiti s kaputima kratkih rukava. Grijači dolaze u dvije verzije – s krznom i s ukrasnom vrpcom. Prvi model krasi ultramekano krzno iznutra i ekokoža izvana, a dolazi u dvije boje i neizostavan je završetak čarobnog zimskog outfita. Model s vrpcom ima unutarnji dio obložen ekokožom, a vanjski umjetnim krznom koje krasi sada već prepoznatljiva crna vrpca od ripsa.

Idealan i funkcionalan poklon kojim dobivate zaštitu za vaš omiljeni gadget te lijep izgled je etui za iPad i tablet izrađen od vrhunskog materijala, a nosi ime brenda na prednjici i dolazi u tri verzije. Etui za iPhone 6 izrađen je od ekokože, a predivna kombinacija crne i zelene čini etui za MacBook. Dodatni šarm donosi detalj crne vrpce koja ima svoju funkcionalnu i estetsku svrhu. Dražesni mali novčanici koji stanu i u najmanju torbu savršen su izbor za držanje novca ili pak kartica. Izrađeni su od ekokože, a zatvaraju se zatvaračem s decentno utisnutim imenom brenda.