AKO TRAgaTE ZA INSPIRACIJOM

Vodič kroz trendove: Znate li koje boje će dominirati jesenskim street styleom

20.10.2021 u 09:14

Bionic
Reading

Ako ste uvjereni kako je ovo doba godine rezervirano za klasične jesenske tonove poput boja lišća ili smeđih tonova moramo vas razuvjeriti

Pri odabiru nijansi odjeće najčešće se oslanjamo na omiljene boje, trendove ili tonove koji nam najviše odgovaraju.

Dobro je poznata i teorija o utjecaju boja i na raspoloženje, pa ako ste se pomalo zaželjeli modnog iskoraka zašto ove jeseni ne biste isprobali i neke tonove kojima dosad niste bili skloni poput zelene, svijetloružičaste ili ljubičaste.

UKORAK S TRENDOVIMA

Na zagrebačkoj špici nose se neki od najpoželjnijih komada ove jeseni

Pogledaj galeriju

Zaigrajte se i unesite životost u svakodnevne modne kombinacije - jesen je više nego dobro vrijeme za to.

Evo koje su boje ove sezone u fokusu fashionistica:

Ružičasta

Ova se nježna nijansa pokazala kao trend koji ne pokazuje znakove slabljenja. Uparite je s crvenom bojom za oku ugodnu mješavinu nijansi ili je iskombinirajte s neutralnim tonovima.

Crna od glave do pete

Ljubiteljice all black varijanti ne trebaju očajavati jer ovaj modni klasik jednostavno nikad ne može nikad biti out, a nedavno je crne cool kombinacije s puno stila isfurala i Irina Shayk.

  • +8
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zelena poput Kermita iz Muppeta

Ako postoji jedna nijansa koja je vladala 2021., nesumnjivo je to zelena. Međutim, umjesto uobičajenih nijansi kadulje, mente ili smaragdnozelene trendovi su nalagali intenzivnije nijanse poput 'kermitovski' zelene, boje malenog žapca iz 'Muppeta'.

Kremasti tonovi

Kremaste boje uvijek izgledaju elegantno i sofisticirano, ali u posljednje vrijeme doista vladaju street style stajlinzima kao i Instagram profilima poznatih influencerica.

Svijetloljubičasta

Boji na tragu nijanse jorgovana iz tjedna u tjedan raste popularnost. Puderasti podton znači da se slaže s mnogim drugim nijansama, pa ćete je moći kombinirati na mnogo načina. Vrlo chic i ženstveno!

Žuta

Iako je ova boja obično povezana s ljetom, nijansa se sjajno sljubljuje i sa smeđom i tamnoplavom, pa je idealna ako želite unijeti malo boje u svoju postojeću garderobu.