PRVA DAMA FRANCUSKE

Voli istaknuti noge: Brigitte Macron ne odustaje od svojih omiljenih mini haljina

19.06.2023 u 09:54

  • +5

Brigitte Macron

Izvor: Profimedia / Autor: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Brigitte Macron, prva dama Francuske, svojih se omiljenih modnih smjernica drži već dugo te jednostavno ne odustaje od stila koji je često bio na meti kritika

Supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona njeguje sofisticiran i elegantan modni stil koji nije podložan trendovima, a komadi kakve voli su neprolaznog karaktera.

Brigitte Macron, koju mnogi smatraju pravom predstavnicom francuskog chica, premda je bila na meti modnih kritičara zbog po njima neprimjerenih komada koje voli nositi, poput pripijenih hlača, vrtoglavih peta ili kratkih haljina, ponovno je pokazala da od svog stila ne odstupa.

  • +4
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Stephane Lemouton-POOL / Sipa Press / Profimedia

Prilikom susreta sa suprugom bivšeg grčkog premijera Kiriakosa Micotakisa, Marevom Grabowski-Micotakis, zaigrala je na kartu omiljenog joj modnog minimalizma koji podrazumijeva čiste, jednostavne linije i neutralne tonove.

Za ovu je prigodu odabrala bež haljinu kratkih rukava, retro stila te duljine iznad koljena i sparila je s bež salonkama, a prepoznatljiva bob frizura i nenametljiv make up zaokružili su ovaj stajling posve u njezinom stilu.

Mareva Grabowski-Micotakis je pak nosila chic ljetnu kombinaciju - elegantne bijele hlače širih nogavica i zanimljivu košulju kratkih rukava u military stilu.