ELIZABETH DEBICKI

Za manje od 45 eura: Plavokosa glumica spojila elegantnu Diorovu haljinu i jeftine sandale

20.09.2024 u 10:58

Bionic
Reading

Australska glumica Elizabeth Debicki, koja je za ulogu princeze Diane u seriji 'Kruna' zaradila svog prvog Emmyja, za modnu kombinaciju na svečanoj dodjeli tih prestižnih nagrada, održanoj u LA-ju, dobila je samo pregršt pohvala

Elizabeth Debicki trijumfirala je svojom impresivnom izvedbom u omiljenoj seriji 'Kruna', a ni njezin dolazak na poznatu dodjelu nagrada nije bio nezapažen.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Glumica profinjene ljepote, slažu se svi, bila je najbolji izbor za ulogu Lady Diane, te je posve zasluženo dobila zlatni kipić za najbolju sporednu ulogu u dramskoj seriji.

Vidno uzbuđena, Debicki je prilikom dodjele nagrade zahvalila glumcima i ekipi serije. 'Glumiti ovu ulogu, temeljenu na tom neusporedivom, nevjerojatnom ljudskom biću, bila je moja velika privilegija. Bio je to dar', rekla je glumica koja je počela glumiti Dianu tijekom pete sezone, kao i u šestoj, zadnjoj sezoni serije.

Mnogima je zapela za oko i njezina sofisticirana modna kombinacija u kojoj je sve očarala.

76. emmy

Pogledajte glamurozna izdanja s prestižne dodjele televizijskih nagrada

Pogledaj galeriju

Minimalistička crna haljina, koju potpisuje modna kuća Dior, istaknula je njezinu porculansku put i kosu, ovoga puta podignutu u ležernu punđu, a riječ je o jednoj od onih kreacija koje nikad ne gube na aktualnosti.

Pristupačne sandale

Lijepa Australka upotpunila je chic haljinu vrhunske francuske modne kuće, pomalo neobično, sandalama čija je cijena nevjerojatna - koštaju oko 49,98 dolara, odnosno 44,90 eura.

Za svoju veliku noć Debicki je tako rekreirala klasični stil princeze Diane u otmjenoj Diorovoj haljini s četvrtastim ovratnikom i pripijenim gornjim dijelom. Look je nadogradila nakitom De Beers, satom Vacheron Constantin i - sandalama brenda Aldo.

Točnije, odlučila se za ravne sandale Darlena, nadahnute stilom 90-ih zahvaljujući četvrtastim vrhovima i tankim remenima s efektnim zlatnim detaljima.

Ako se i vama sviđaju ove sandale i ako imate sreće, možete ih uloviti i za manje od 45 eura!