na otvorenju

Bijela boja nije rezervirana samo za ljeto: Ana Begić Tahiri oduševila trendi stajlingom

19.09.2024 u 13:04

Bionic
Reading

Ana Begić Tahiri sinoć je oduševila jednostavnim, ali vrlo trendi stajlingom. Premda su mnogi mišljenja da je bijela boja rezervirana samo za ljetne vrućine, domaća glumica s istančanim modnim ukusom uvjerila nas je u suprotno

Ljetnom garderobom najčešće dominiraju svijetle boje među kojima apsolutnu prednost drži bijela boja. Haljinice u bijeloj boji iz godine u godinu su apsolutni hit i komadi za kojima posežemo u raznoraznim prilikama, no kako se smanjuju sunčani dani, tako se smanjuje i naša volja da nosimo bijelu boju.

Dolaskom jeseni i zime, bijela boja u našim ormarima svodi se na jednostavne t-shirtove i košulje, no popularna hrvatska glumica pokazala je da bijele haljine mogu izgledati jednako trendi i u jesenskim kombinacijama.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Ana Begić Tahiri odabrala je maxi bijelu haljinu s naborima te ju nadogradila jesenskim modnim must-have komadima: oversized sakoom i čizmicama.

Haljinu bijele boje tako je kombinirala uz smeđe čizmice od brušene kože te smeđi sako kojem je 'potfrknula' rukave na 'frajerski' način. Osim toga, popularna se glumica odlučila zalizati kosu, kao što to često i čini kako bi naglasila crte lica, a look je upotpunila zlatnim naušnicama u obliku ringova.

Ana Begić Tahiri Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Luka Cerovina

Inače, popularna je glumica sinoć uveličala otvorenje nove kazališne scene smještene u Draškovićevoj 80. Tom je prilikom uz kolegu Jana Kerekeša odigrala predstavu 'Ja, trudnica' Kerekesh Teatra te još jedanput ispričala neobičnu ljubavnu priču Ivone Ljubić, žene koja se svakodnevno suočava s pitanjima poput 'I, kad će djeca?' ili 'Jeste trudni?'.

'Mjera za mjeru'

Vili Beroš i supruga nisu propustili ni ovu premijeru u HNK

Pogledaj galeriju